SÖNDAGEN DEN TRÅKIGA

Detta har varit en mindre händelserik helg och därför finns det heller inte mycket att komma med. Jag känner mig lite dålig då jag inte tränat på två dagar så därför måste jag ge mig ut idag. Har ingen motivation alls så därför får det bara bli lite backträning/intervaller.

JUST BREATHEFRIDAY, FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY..

Det slog mig att det är fredag idag. Wohooo! Hade helt glömt bort! Älskar när man kommer på sig själv av den här typen, känns som att vinna på lotto ungefär. Idag slutade jag redan vid tio (lottovinst igen!!) och efter det drog jag till norrköping en sväng.
.
Hittade en skjorta, den är rätt ful/snygg. Känner mig heeemskt cool i den!
.
kolla här ba! Pop the collar!

Nu: så ska jag ta och gå ut en sväng med kameran och se om jag kan lära mig den någon gång! Var ett jävla tjat på mig om denna kamera och hur mycket har du använt den Elin?

MÅNDAGSFUNDERINGAR

Efter en tids bloggande till och från (shiiiit vad jag låter professionell) så känns det lite, hmm, vet inte vad jag ska säga, äsch låter den känslan förbli ett mysterium. Det rätta ordet kanske finner sig självt snart eller senare!
.
För tillfället ligger jag och slappar i soffan, det har jag gjort hela dagen och så ska det få fortsätta, är ju rätt soft faktiskt, håller ioförsig på och försöker bli någorluna fit for fight så en springtur skulle ju sitta bra. Så får det bli!! Och jag kan säga såhär, jag vill inte tillbaka till skolan än! Dels för att det är tråkigt, dock är det skönt att komma tillbaka till lite rutiner men sen för att det är ett steg närmare till vuxenlivet, vad händer sen liksom? Jag vet inte alls vad jag vill, eller jo jag vet en massa saker jag vill göra..men det känns liksom försent, eller jag är ju bara 16 (snart 17) but still! Jag tror jag håller på att få en 40 års kris vid 16 års ålder......
Jag vet några ''pusselbitar'' jag ska göra som senare kanske kommer hamna rätt i själva''pusslet'', då kanske man är en lite bit på väg i alla fall? jaja..lämnar mitt framtida jag till de problemen och låter nutida jag ta dagarna som dom kommer!

DU

Jag kunde liksom inte låta dig passera eftersom allt var så uppenbart. Innan vi möttes så visste jag inte hur viktig du skulle bli för mig. Nu fungerar jag inte utan dig. Endast tanken av dig får mig att inte känna mig ensam. Jag hade kunnat varit den jag varit förut, men utan dig så hade jag inte vuxit på samma sätt som person. Allt tack vara dig.


.

always a failure


PEARL HARBOR

Dagen har varit så sjuukt tråkig att jag snart dör av tristess! Det vore ju för tragiskt. Det enda jag gör är att sitta vid gamle bettan här, min mac har börjat ge sig...det är sorgligt, den hänger liksom inte med längre. Jag sitter även och kollar igenom pearl harbor om och om igen. Det är den finaste och sorgligaste filmen som gjorts! Josh hartnett är så himla snygg också...synd att det inte finns någon chans pga åldersskillnaden liksom....hehe
.
Har även köpt nya fräna skor som jag ska hunka runt i! Najs

NÅGOT ATT FUNDERA ÖVER

"This is your life. Do what you love, and do it often. If you dont like something, change it. If you dont like your job, quit. If you dont have enough time, stop watching tv. If you are looking for the love of your life, stop; they will be waiting for you when you start doing things you love. Stop over analyzing, all emotions are beautiful. Life is simple. Open your mind, arms and heart to new things and people, we are united in our differences. Ask the next person you see what their passion is, and share your inspiring dream with them. Travel often; Getting lost will help you find yourself. Some opportunities only come once, seize them. Life is about the people you meet, and the things you create with them. So go out and start creating. Life is short. Live your dream and wear your passion."FRUKOST ÄR DET VIKTIGASTE MÅLET PÅ DAGEN

eller? Jag har i alla fall varit duktig och sprungit en löptur nu på morgonkvisten och nu ägnar jag tiden åt att trycka i mig lite frukost. Det sitter fint i magen vill jag lova. Idag är min dag fullspäckad, jisses!! Måste snart göra mig i ordning för att sedan åka till farmor för lite(?) mat, en tradition innan kk-joggen! Dock ska inte jag springa, men min gamle far ska. Sedan ska jag träffa en väldigt fin sofia för lite mys! Henne saknar jag alldeles för mycket!
.
Titta så vackert!

PUSS


ÄLSKLING, JAG ÄR HEMMA NU

Nu är jag hemma efter en typisk svensk men ack så skön semester. Gotland levererade som en brat förmodligen hade sagt! Men ni förstår att när familjen Journath väl ger sig ut på semester kan man inte räkna med att det blir som det ska...aldrig. Vart ska jag börja? Bilen var fullpackad till max när vi gav oss av helt exalterade över denna Gotlands tripp.Våran stuga var ett 1700-tals hus som skulle vara nyrenoverat, lät ju rätt mys eller? Väl på Gotland körde vi och körde och körde etc tills vi kom fram. Det första vi möttes av er en stor rotweiler, ingen av oss vågade kliva ut ur bilen, ännu mindre ta ut boss. Kommer inte ihåg vem av oss som tog första steget ut och smög försiktigt fram till stugan men någon var det, inte var det jag inte. När jag väl samlat mod för att kolla in denna jäkla stuga som vi längtat efter så kommer den där äckliga hundfan och lägger en jävla stråle på mitt ben! JAMEN TACK DÅ?!Dessutom fanns det ingen civilisation och jag kunde inte gå ut på fejsbok eftersom det inte fanns någon teckning, stackars mig! Facebook är det viktigaste i livet. Ironi.
Det finns massa fel att berätta om denna stuga som vi lyckades hyra men det slutade i alla fall att vi drog därifrån och hyrde nytt med bara gångavstånd till havet. Journaths semester fick ett lyckligt slut till sist.

RSS 2.0