PACKAR

.
Snart styr vi mot Gotland, ska bli huuur skönt som helst att komma härifrån. Det är bara så sjukt svårt att veta vad jag ska ta med mig, känns som jag har slängt ner hela garderoben.
Har även en väska med träningskläder och en påse för ridkläder. Ni förstår att jag har drömt att få rida på en lång strand enda sedan jag var liten (typisk dröm) och jag hoppas att vi kan boka så vi får en skräddarsydd ritt ute på Gotland. Lite annat som jag har planerat är att se Veronica Maggio, Takida och Europe och kanske Kapten röd i Visby. sounds good.
.
Här ser ni min resekompis i sin allra snyggaste posé!

SMULTRONSTÄLLET

Kön var så ofantligt lång så vi hamnade inte på själva glassrestaurangen, istället stallde vi oss i kön av förnedring, eller åtminstone kändes det så. Vi hamnade vid försäljningsluckan vid sidan av, därför valde jag den största, så jag inte heller skulle se så pjåkig ut.
såatteeee
* Jag slapp trängas med människor OCH vi kunde sitta exakt vart vi ville
* Jag fick minst en lika tjusig glass
* Jag fick behålla serveringsskålen
Jag skulle nog säga att det blev 1-0 till mig där faktiskt.
.
Måste bara säga att jag älskar det stadie i livet som jag är i just detta nu. Jag är inte ens 17 år, jag har sådana möjligheter och mina drömmar är inte heller förlorade. Jag är vuxen men samtidigt bara barnet. Jag plockar fram det vuxna när det behövs och barnsligheterna när jag känner för det. Om jag bara kunde beskriva den där känslan, det känns ungefär som om inget kan stoppa mig, fan vad jag älskar livet just nu.

260711

Har varit ensam hemma i helgen, eller ja, Fanny och Dennis har fått varit mitt sällskap och igår trotsade jag och Fanny det dåliga vädret och badade ändå. Det var faktiskt väldigt skönt. Vid 18.45 hade jag tid hos frissan och blev inte klar förns 9. Men nu är jag blond minsann!
Nu ska jag snart åka till smultronstället med Dessan och Alec, blir min årliga premiär.

MAGGIO, JAG GILLAR DIG

Jag kom nyss hem från en alldeles grym Maggio spelning, GRATIS, jävlar vad fint det satt. Ångrar att jag inte tog med mig kameran...men det slog mig just att jag inte ens har någon kamera, får ju den i morgon.
Jag har även köpt en as ball tröja, så nu vet ni det också.
Sängen väntar, ajöken.

LEDSEN BANAN

Vi är inte lika omfamnade av de känslor som vi en gång var, det är som om någon klippte bandet för längesen.
.
Jag har lyckats hamna i en ond cirkel, det är som att jag inte känner mig själv. Jag är så tankspridd för tillfället.

FOCCACIA

Mamma du är som en egen liten mysig barfota farbror fast i kvinnoform ♥
.
Ernst kan sin grej, fast mamma hon kan också ett och annat! Anar ni hur gott detta var?

LEVIS

Har haft en mysig dag med Lina i stan idag, hittade bland annat ett par Levis shorts, äntligeeeeen! De är väldigt stora då de är ett par w31 men så får de fan vara, inget som syns jätte mycket direkt, de är ändå rätt små i storleken.
Nu är jag hur trött som helst och väntar på att mammas foccacia ska bli klara, gú så gott! Sedan ska jag chilla med lite Sex and the city, låter soft!

teeeeeeeest


RSS 2.0