GOLDENEDGE

Hello där!
Under de senaste dagarna har jag endast tänkt på mitt hår, kan låtas ytligt MEN nu är det klippt och kort.
Har funderat på att klippa kort alldeles för länge men aldrig kommit till skott riktigt och jag trivs som fisken i vattnet. En ljus nyans fick även höppe in i håret.
Jag kan med tala om att jag skrev mitt sista prov idag också! Känns skönare än skönast.
Nu ska jag kolla vidare på DH, hörs!

House - Amanda Mair


RUBRIK, RUBRIK, VAR ÄR DU?

Äter frukt samt läser nya SOLO, avkoppling numero uno. Laddar upp för en springtur, har inte tränat på väldans länge så nu är det dax för vinterhullet att skakas om lite. Annars har det varit en aningen fin dag, jag och mina kompanjoner Nin och Lina har nämnligen delat lite skratt och snack med varandra på Joan's. Bra start på veckan, mycket bra.

EVERY SKY DEMANDS A MOON

Min kära far och mor begav sig till Göteborg i helgen, pappa skulle springa en runda i stan på 21km. Det gick bra tror jag, lever gör han i alla fall. Så jag har fått tagit hand om huset och haft finfina tjejer på besök här. Freeedoom!!, nejvars det är för mestadels tråkigt att vara ensam hemma. Snart ska jag slå mig ner och plugga, efter en halv hektisk vecka så fortsätter jag med en ännu värre vecka men ack vad skönt det ska bli med sommarlov sen.

RUNNING IN THE NORRKÖPING

Är dödstrött just i detta nu. Vårruset är i alla fall avklarat och i mål tog jag mig på drygt 28 minuter. Får vara nöjd med min prestation, har ju trots allt inte sprungit så mycket sen innan.
Nu ska jag krypa ner i min sköna säng, tyvärr ensam men jag kommer sova bra ändå.

16 MAJ 2011

Tog bort min förra blogg i ren frustration, men det är faktiskt skönt att ha en blogg, dels för att se tillbaka på vad jag har gjort samt ett skönt ställe att skriva av sig på.
STRAX: Åka och springa vårruset..hujedamej.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0