LITE ALLMÄNT BARA

Dagarna rullar på som de ska, lika tråkiga som vanligt och inte nog med det. NU ÄR DET HÖST, på riktigt alltså.
Hösten är min fattigaste tid, blir så gott som ruinerad. Syster fyller i september, pappa i oktober, mamma i november sen är det Jul, då är alla tre inkluderade för att få presenter (igen). Livet är inte lätt, fast å andra sidan är jag som rikast efter jul! Men då är jag inte ensam eftersom att den där julafton nästan ger alla möjlighet att få en liten slant i fickorna så att säga. Nu vet ni det allesammans!
Snart kommer Dennis hit och myser! (paint-målning i världsklass).

FL


TISDAG

Hello there!
Här sitter jag och försöker skriva på en redovisning vi ska ha i morgon, att stå och prata fritt är INTE min grej! Sådant klarar inte jag av, får total blackout som det heter så fint på engelska. En tre minuters muntlig redovisning om Jack Black, förstår inte mina val ibland alltså? Jag menar, jag kunde liksom valt vilken person som helst, och jag valde Jack Black, jaja.
Ett mycket intressant inlägg måste jag säga, jag slog verkligen på stort den här gången!
Nej nu skiter jag fullständigt i det här och kryper ner i sängen för att kolla på idol (pär) hoho

LITE MORNINGMUSIC


INTUITION?

Jag brukar tänka att någon gång innan jag dör så ska jag hinna skriva en bok, och lyckligast skulle jag vara om den sedan blir till film. För jag har tänkt hur denna filmen baserad på boken skulle vara om och om igen. Jag har fantiserat ihop den i huvudet så många gånger att jag inte ens kan räkna. Jag har alltid undrat varför det aldrig skrivits eller gjorts någon film (trodde jag) då jag verkligen tror att det skulle blivit en sådan himla fin och omtumlande film. Jag har nästan känt en saknad till att det inte fanns någon film om just denna handling. Idag kikade jag på youtube för att kolla in en trailer till en film som snart kommer ut på bio, på relaterade filmer hittade jag då denna trailer nedan av ren slump. Jag blev helt ställd, eftersom det kändes som om den var tagen direkt ur skallen och jag blev överlycklig att denna film, som jag fantiserat om och nästan saknat i filmvärlden numera finns och kommer på bio på alla hjärtans dag!
.
Jag hoppas att den är så bra som jag vill tro att den är!

RSS 2.0