THE HIVES OCH FESTLIGHETER

.
People!! Den 1:a Juni (vad jag hört) men i juni i alla fall får vi åter höra Hives ljuva stämmor nu med nytt material, Lex Hives heter nya albumet och jag längtar massor! NYA SINGELN . Känns ju väldigt aktuellt för dem att komma till någon typ av festival??!?!
Sen så taggar jag inför festligheter i morgon! Ska bli toknice!
.
.
.
VI SKA DANSA SOM ALDRIG FÖRR!

STOP TAKING ME FOR GRANTED

Genom att ställa upp på n ågon ett x antal gånger gör mig inte kapabel till att alltid finnas där. Särskilt inte när man i sin tur aldrig får någonting tillbaks. Att ens försöka känns bortom all ork och man tappar fotfästet för att all skuld läggs på en själv även om man vet att man inte gjort något fel. Men jag är inte heller perfekt och jag gör inte heller rätt ifrån mig, faktum är att det är svårt att göra rätt jämt. Det är lika svårt att se bortom misstagen och det blir som en prick i det psykiska som ständigt påminner en själv om sina fel. Svaret förblir därför nej, jag kan inte alltid leva upp till de förväntningar som ställs på mig , inte om jag också ska få njuta av livet, och nej, jag kan inte fixa så att alla blir tillfreds inte om jag också ska få leva. MEN jag försöker så gott jag kan. Tack.

MIN KVÄLL

.
.
.
Efter att ha varit sjuk i nästan en vecka så är jag nu full av energi. Kan knappt träffa folk eller bete mig som folk efter att ha varit borta så länge, blir ett wierdo, how awkward??
Har dagen till ära bakat mig igenom den och ätit mig igenom den (TOTALLY WORTH IT!) för att hålla mig någorlunda sysselsatt. Nåväl, dags att svida om och gå till sängs.

FREDAG

- Bella in action! En bild ifrån ETT av alla hennes framträdanden, hon är en riktig hejare på att dansa när hon sätter den sidan till, önskar att jag kunde lägga ut ett klipp på henne...men då lever jag inte länge till.
Bella fyllde 18 i veckan, i onsdags närmare bestämt. (Därför så får man lägga upp sådana här bilder)
Ikväll bjöd hon över oss alla på mat och dessa tacosar satt där de skulle! SÅ FETASTE GRATTIS TILL DIG VÄNNEN! LOVELOVELOVE.
.
Annars börjar jag känna mig friskare nu, WOHOO!

STOCKHOLM

.
.
.
.
.
.
Några Bilder från när jag och Maja var i huvudstaden och rände.

HUJEDAMEJ

Har inte haft tid eller ork att bry mig om bloggen, men jag lever i allafall! Praktiken är igång igen vilket betyder att jag slutar 4 varje dag fram tills sommaren och kommer inte hem fröns 5, halv 6 om dagarna. Yeeey..living the bondelife deluxe..
Denna långhelg har varit mer än välbehövlig och jag har umgåtts med mycket fina personer!
I måndags var jag och Maja i Stockholm där jag på kvällen insjukna och nu ligger jag mest hemma och spyr, WOHOOO! Häromdagen tänkte jag faktiskt att jag nästan aldrig blir sjuk och att jag inte varit borta från skolan på jättelänge osv men se vad som händer, går och blir sjuk genast. INTE okej!
.
.
En Bild från min och Julias myskväll som blev till en spontan "vi drar på fest" kväll, vilket så blev och en bild från när jag och Fanny satte oss ute med filtar och varm choklad i vårvädret och bara va.

RSS 2.0